Antena 3 CNN Show Din ce face bani Oana Roman. "Putem satisface și cele mai exigente gusturi"

Din ce face bani Oana Roman. "Putem satisface și cele mai exigente gusturi"

Oana Roman este specialistă în comunicare, iar asta o ajută cu brio în noua sa afacere. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman câştigă bani buni dintr-un job la care puţini s-ar fi gândit.

Din ce face bani Oana Roman. "Putem satisface și cele mai exigente gusturi"
Sursa foto: Facebook/Oana Roman
de Milena Niță    |    20 Iul 2020   •   13:15

Oameni care au afaceri de milioane de euro apelează, mai nou, la serviciile Oanei Roman care a dat lovitura în afaceri. Fiica fostului prim-ministru al României organizează vacanţe cu toate serviciile incluse pentru bogătaşi, potrivit wowbiz.ro.

Nu este vorba de orice fel de concedii, ci unele de lux, în străinătate, în locuri exclusiviste. O astfel de vacanţă are inclus șofer personal cu limuzină la scară, privet jet, bonă, menajere, valeți, bucătari personali cu şcoli în domeniu, maseuze personale, cazări de lux, yachturi și nu numai, în funcţie de cât plătește fiecare și ce servicii își dorește.

O astfel de vacanţă poate ajunge la 200.000 de euro/săptămână

"Costurile unor asemenea vacanțe pot începe de la 30.000 de euro pe săptămână și pot ajunge până la 200.000 de euro/săptămână, în funcție de dorințele clientului. Putem satisface și cele mai exigente gusturi! Nu există limite, când vine vorba de lux!", a declarat Oana Roman.

Fiica fostul premier poate aranja vacanţe şi în vila de lux din Alpii Elvețieni, unde a stat Madonna atunci când a mers la schi. De asemenea, Zermatt este un alt resort exclusivist destinat schiatului, devenit celebru după ce acolo au fost vedete precum Phil Collins, Robbie Williams, Sting, Nicole Kidman, Brad Pitt, Angelina Jolie, cancelarul german Angela Merkel si jucătorul de fotbal Thierry Henry. 
 

×
Subiecte în articol: Oana Roman vacante
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close