Antena 3 CNN Show IONELA PRODAN A MURIT. Averea impresionantă strânsă de artistă. Cât a strâns mama Anamariei Prodan de-a lungul timpului

IONELA PRODAN A MURIT. Averea impresionantă strânsă de artistă. Cât a strâns mama Anamariei Prodan de-a lungul timpului

IONELA PRODAN A MURIT. Averea impresionantă strânsă de artistă. Cât a strâns mama Anamariei Prodan de-a lungul timpului
16 Apr 2018   •   21:39

IONELA PRODAN A MURIT Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care a fost internata în martie din cauza unor probleme de sanatate, a strans o avere impresionanta de-a lungul timpului.

IONELA PRODAN A MURIT Ionela Prodan a depus o declaratie de avere in toamna lui 2016, in calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputatilor.

IONELA PRODAN A MURIT In document apare informatia ca artista detinea o vila evaluata la aproximativ 600.000 de euro, cu o suprafata de 450 de metri patrati. In declaratia de avere a Ionelei Prodan mai apare o casa in Bucuresti, un apartament, tot in Bucuresti, dar si o casa de locuit, in comuna Jilava, achizitionata in 2008.

IONELA PRODAN A MURIT Cantareata de muzica populara mai detinea un teren agricol si unul intravilan, doua masini, bijuterii in valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, in timp ce in conturi se afla aproximativ 1,4 milioane de euro. Ionela Prodan nu a completat cati bani castiga din activitatea ei de cantareata de muzica populara, informeaza stirilekanald.ro. 

IONELA PRODAN A MURIT Conform declaratiei de avere, mama Anamariei Prodan incaseaza un singur venit, o pensie anuala de 26.400 de lei, adica 2.200 de lei pe luna.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close