Antena 3 CNN Show Marius Țeicu trece prin momente grele. Mesajul postat de fiica sa pe Facebook. „Am nevoie de ajutorul vostru”

Marius Țeicu trece prin momente grele. Mesajul postat de fiica sa pe Facebook. „Am nevoie de ajutorul vostru”

Marius Țeicu trece prin momente grele. Mesajul postat de fiica sa pe Facebook. „Am nevoie de ajutorul vostru”
12 Apr 2016   •   17:43

Patricia Țeicu Rădulescu, fiica celebrului compozitor Marius Țeicu, a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate și că are nevoie de ajutor.

„Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru, mai precis de sânge. Trebuie să fac zilele astea transfuzie de sânge urgent, însă grupa A pozitiv este în criză pe „piaţă”, aşa că apelez la ajutorul vostru, dacă puteţi să donaţi pentru mine. E nevoie de sânge grupa A pozitiv (Rh pozitiv) si să specificati ca donaţi pentru PATRICIA RODICA RĂDULESCU internata la Spitalul Fundeni. VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET şi…I need your blood!:))”, a scris tânăra pe rețeaua de socializare.

Prietenii din mediul virtual ai fiicei lui Marius Țeicu au reacționat imediat la anunțul făcut de tânără și au sărit în ajutorul ei. 

„VĂ MULŢUMESC DIN TOT SUFLETUL TUTUROR. Aşa o doză mare şi puternică de iubire şi solidaritate câtă am primit azi în urmă rugamintii mele , e mai tare şi mai vindecatoare decât orice tratament din lume. Vă mulţumesc şi vă iubesc,oameni minunaţi!”, a mai scris fiica lui Marius Țeicu pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Marius Teicu spitalul Fundeni
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close