Antena 3 CNN Show "Romina VTM", filmul românesc cu manelişti, a ajuns în Top 10 mondial pentru încasări

"Romina VTM", filmul românesc cu manelişti, a ajuns în Top 10 mondial pentru încasări

Un nou film românesc face senzaţie în cinematografele din ţară, ba chiar a ajuns pe un onorabil loc 9 în topul încasărilor la nivel mondial.

"Romina VTM", filmul românesc cu manelişti, a ajuns în Top 10 mondial pentru încasări
Sursa foto: cinemagia.ro
de Alexandra Dima    |    26 Ian 2023   •   10:35

Un film românesc a ajuns, pentru scurt timp, pe locul 9 în lume, la capitolul încasări. Potrivit World wide Box Office 2023, pelicula a ajuns, între timp, pe locul 11.

Este vorba despre "Romina VTM", lansat luna aceasta, care în doar 3 săptămâni a ajuns la încasări de peste 1,9 milioane de dolari şi mai mult de 320.000 de spectatori plătitori de bilet. 

"Romina VTM" este o poveste de dragoste cu multă muzică pop şi cu manele, în care joacă, printre alţii, Nicole Cherry, care o interpretează pe Romina, Bogdan de la Ploieşti, Tzancă Uragnaul, Matei Dima (BRomania), Selly, Cosmina Păsărin, Rareş Mariş.

Este un film despre care criticii spun că ar avea o calitate îndoielnică, dar care are mare priză la public.

Citeşte şi: Regizorul Tudor Giurgiu sare în apărarea comediei Teambuilding, după ce filmul a fost intens criticat pe rețelele sociale 

"Romina VTM" este realizat de aceeaşi casă de producţie care a făcut şi Teambuilding.

În World wide Box Office 2023, "Romina VTM" nu se luptă cu filme premiate, de artă sau apreciate de critici, ci cu pelicule lansate pe plan local, realizate de case de producţie mici din Statele Unite, Europa sau Asia.

 

×
Subiecte în articol: Romina VTM BRomania
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close