Antena 3 CNN Show Showbiz Bodyguardul lui Michael Jackson: Doctorul Conrad Murray nu cunoştea metodele de resuscitare

Bodyguardul lui Michael Jackson: Doctorul Conrad Murray nu cunoştea metodele de resuscitare

Bodyguardul lui Michael Jackson: Doctorul Conrad Murray nu cunoştea metodele de resuscitare
Sursa foto: Foto: eonline.com
06 Ian 2011   •   14:38

Doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, nu cunoştea metodele de resuscitare şi a intrat în panică în seara decesului megastarului, informează mtv.com. Acestea au fost declaraţiile date de bodyguarzii cântăreţului, în cadrul audierilor preliminare care vor stabili dacă medicul va fi trimis sau nu în judecată.

Potrivit unuia dintre bodyguarzi, medicul a cerut ajutorul persoanelor aflate în casă pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Mai mult, Murray s-ar fi panicat în clipa în care l-a găsit pe cântăreţ în stare de inconstienţă şi în loc să îi acorde primul ajutor lui Michael, medicul le-ar fi ordonat bodyguarzilor să stranga medicamentele din cameră.

Audierile preliminare sunt programate să dureze două săptămâni. Potrivit presei locale, au fost convocaţi cel puţin 35 de martori. La prima şedinţă au asistat mama megastarului, Katherine, sora sa LaToya şi fratele său Jackie. Doctorul Conrad Murray a intrat în tribunal pe o poartă secundară, pentru a-i evita pe ziarişti şi pe numeroşii fani ai lui Michael, adunaţi în faţa clădirii.

Potrivit unor surse judiciare, avocaţii lui Murray vor susţine că Michael şi-a injectat singur o doză suplimentară de propofol, în absenţa medicului. Avocaţii recunosc, însă, că sunt puţine şanse ca Murray să scape fără proces.

 

×
Subiecte în articol: Conrad Murray michael jackson resuscitare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close