Antena 3 CNN Show Showbiz Christina Aguilera, prinsă beată şi fără machiaj

Christina Aguilera, prinsă beată şi fără machiaj

Christina Aguilera, prinsă beată şi fără machiaj
Sursa foto: Foto: The Sun
02 Mar 2011   •   19:34

Arhicunoscuta divă americană, Christina Aguilera, le-a prezentat marţi poliţiştilor o cu totul altă faţă decât cea cu care şi-a obişnuit fanii, când a fost arestată pentru consum de alcool şi dusă la secţia de poliţie ca o măsură de siguranţă, pentru că nu se putea ţine pe picioare, relatează The Sun.

În pozele de la arestare, Aguilera arăta de nerecunoscut, în avansata-i stare de ebrietate, palidă şi fără machiaj. Prietenul său, asistentul de producţie de film, Matthew Rutler, a fost şi el arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar a fost scos pe cauţiune câteva ore mai târziu.

Autorităţile au declarat că diva trebuia reţinută la secţia de poliţie pentru propria-i siguranţă, deoarece era prea beată şi nu îşi putea purta singură de grijă. Aceasta a fost eliberată dimineaţa, imediat după ce şi-a mai revenit.

Incidentul de marţi nu este unul izolat. Prietenii ei susţin că de când a divorţat de fostul său soţ, Jordan Bratman, calamităţile se ţin lanţ de Aguilera, iar aceasta a început să aibă probleme serioase cu alcoolul.

Popstarul a ţinut în ultima vreme tilurile din mass-media şi cu faptul că s-a împiedicat la decernarea premiilor Grammy, a apărut neinvitată la petrecerea unui prieten unde s-a îmbătat şi a leşinat în patul gazdei şi a încurcat versurile imnului naţional la Super Bowl.

×
Subiecte în articol: Christina Aguilera alcool
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close