Antena 3 CNN Show Showbiz Copiii lui Cătălin Crişan, Daria şi Raris, lansează prima lor piesă împreună

Copiii lui Cătălin Crişan, Daria şi Raris, lansează prima lor piesă împreună

Schimb de ştafetă între generaţii. Daria şi Raris, copiii lui Cătălin Crişan, au lansat vineri prima lor piesă împreună, un cover după melodia "Beggin" a trupei The Four Seasons, apărută prima dată în 1967.

Copiii lui Cătălin Crişan, Daria şi Raris, lansează prima lor piesă împreună
de Alexandra Dima    |    13 Aug 2021   •   15:34

„Pe lângă faptul că ne înţelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim şi să o punem la punct împreună. Eu şi Raris suntem cei mai mari critici ai noştri, ceea ce mă bucură enorm - ştiu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el.", a declarat Daria, via Roton Music.

„Sunt la fel de fericit pe cât este şi Daria pentru faptul că lansăm împreună prima noastră piesă. Am ales Beggin' pentru că transmite libertatea şi energia caracteristice generaţiei noastre. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât şi nuanţarea diversă a piesei. Sper să vă placă şi vouă la fel de mult pe cât ne-a plăcut şi nouă să o exersăm şi să-i oferim o notă personală!", a adăugat şi Raris.

Ambii copii ai lui Cătălin Crişan au mai cochetat cu muzica, ba chiar au participat şi la festivaluri. Daria a câştigat competiţia Mamaia Copiilor în 2017, iar în 2019 a primit premiul cel mare la Virgin Radio Talent Hunt. Între anii 2011 şi 2014, Raris a câştigat diferite festivaluri de muzică, ajungând inclusiv în finala  Next Star.

Am lansat prima noastra piesa, un cover la celebra piesa "Beggin", care poate fi ascultata pe toate platformele de streaming au anunţat Daria şi Raris pe conturile lor de socializare. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close