Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a petrecut Oana Zavoranu primul Craciun fara mama sa: "Ma bucur ca am putut sa trecem peste bariera dintre viata si moarte!"

Cum a petrecut Oana Zavoranu primul Craciun fara mama sa: "Ma bucur ca am putut sa trecem peste bariera dintre viata si moarte!"

Cum a petrecut Oana Zavoranu primul Craciun fara mama sa: "Ma bucur ca am putut sa trecem peste bariera dintre viata si moarte!"
26 Dec 2015   •   16:19

Oana Zavoranu a postat pe pagina sa de Facebook un colaj de fotografii in care apar decoratiunile de Craciun, imagini cu Alex, dar si cu motanul ei, Marty. Mesajul postat nu a avut nicio referire la raposata Marioara Zavoranu.

"Sa aveti un Craciun Fericit, sa fie bine in casele voastre, exact asa cum va doriti si cum e la noi. Noi am petrecut cu multi prieteni, am mancat, ne-am rasfatat, ne-am pozat, ne-am facut cadouri frumoase, am ras, am povestit o gramada de lucruri funny, am facut multe planuri de viitor. Cat despre mine, m-am gandit bine ce vreau sa fac atat profesional cat si personal, si ma bucur ca am putut,impreuna cu sufletul meu Marty, sa trecem peste bariera dintre viata si moarte si sa fim impreuna orice ar fi, pentru ca despre asta este vorba cand dragostea nu are limite.

Nu se putea ca al 19-lea Craciun, sa fim decat impreuna. Craciun Fericit copilul meu iubit si bine ai venit Acasa,unde este locul tau, langa mama ta care te adora"
, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu Crăciun mesaj Facebook
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close