Antena 3 CNN Show Showbiz După 13 ani de mariaj, Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat

După 13 ani de mariaj, Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat

După 13 ani de mariaj, Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    28 Mar 2012   •   21:12

Marina Almăşan şi Victor Socaciu nu mai sunt o familie. După 13 ani de mariaj, artistul politician a divorţat în mare secret de vedeta tv.  Cei doi s-au despărţit de comun acord în faţa unui notar în urmă cu două săptămâni.

Deşi pozau într-un cuplu fericit, căsnicia Marinei Almăşan cu Victor Socaciu ascundea un secret divulgat de paparazzi încă de anul trecut.

Cântăreţul de folk ar fi fost înşelat de soţie cu "regele asfaltului din Banat" Georgică Cornu, clasat pe locul 65 în topul celor mai bogaţi români. Marina Almăşan şi omul de afaceri timişorean au fost fotografiaţi de mai multe ori împreună, în decembrie 2011.

Ca o coincidenţă, şi mariajul de 16 ani al milionarului Georgică Cornu a ajuns acum la sfârşit. Soţia omului de afaceri a intentat divorţul tot cu două săptămâni în urmă. Au de împărţit o avere de 73 de milioane de euro.

Victor Socaciu şi Marina Almăşan s-au cunoscut la începutul anilor '80, dar au format un cuplu abia în 1999, atunci când fiecare şi-a părăsit familia, întemeiată, şi s-au căsătorit.

Cu trei ani în urmă cântăreţul de folk a suferit un transplant de rinichi iar soţia lui părea să-i fie alături trup şi suflet.

Despărţirea dintre Victor Socaciu şi Marina Almăşan a fost discretă şi pentru că cei doi nu au avut dispute pe avere sau pe custodia fiului lor de 11 ani pe care o împart. Copilul va locui cu mama lui, iar politicianul plăteşte pensia alimentară.


 

×
Subiecte în articol: marina almasan
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close