Antena 3 Show Showbiz După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

29 Iul 2016   •   10:20
După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici
Sursa foto: Foto: Facebook

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

Bolnavă de leucemie, tânăra de 39 de ani face chimioterapie, dar deşi tratamentul este extrem de toxic, este suportat bine, iar şansele ca ea să-şi revină sunt mari.

"Doamna are leucemie și face chimioterapie, un tratament foarte toxic care se face pentru a distruge tumora. (...)Chimioterapia are succes și datorită sprijinului primit, fiica lui Marius Țeicu poate duce tratamentul la capăt. În timpul chimioterapiei, un pacient bolnav de leucemie scade foarte mult în greutate, îi cade părul, are o stare accentuată de slăbiciune și se anemiază. Chimioterapia trebuie suportată ca să omoare cancerul care e catastrofal în organism. Fiica domnului Marius Țeicu are șanse mari să-și revină”, a declarat medicul hematolog Doina Goșa pentru ziarulring.

×
Subiecte în articol: bolnava de cancer Marius Teicu
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close