Antena 3 CNN Show Showbiz George Michael este în stare critică. O nouă maladie îi ameninţă viaţa

George Michael este în stare critică. O nouă maladie îi ameninţă viaţa

George Michael este în stare critică. O nouă maladie îi ameninţă viaţa
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
28 Noi 2011   •   17:33

Internat săptămâna trecută într-o clinică din Viena, din cauza unei pneumonii severe, cântăreţului britanic George Michael i s-a descoperit o nouă maladie pulmonară, potenţial mortală, care împiedică oxigenul să ajungă în fluxul sangvin, informează presa austrieca, citată de Mediafax.

Presa internaţională a scris că artistul foloseşte, la clinică, un pat special, de care este legal, iar apoi înclinat, pentru a scădea presiune din plămâni. "Din cauza plămânilor care nu funcţionează bine, inima trebuie să pompeze mai intens, pentru a trimite sângele în organism, iar acest fapt conduce la scăderea şanselor de supravieţuire. Acest pat încearcă să ajute plămânii, pentru a-i face să funcţioneze cât de bine pot ei să funcţioneze" , a explicat medicul Carol Cooper pentru tabloidul britanic The Sun.

Acesta a continuat : "El este în stare critică, ceea ce înseamnă că ar putea să moară. Încă nu cunoaştem motivul pentru care pneumonia afectează mai mult anumiţi oameni în comparaţie cu alţii. Însă, dacă eşti un pacient de vârstă mijlocie şi ai deja alte probleme de sănătate, precum o boală a sistemului imunitar, prognoza ta medicală nu e prea bună".

×
Subiecte în articol: George Michael
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close