Antena 3 CNN Show Showbiz Infractoarea care a cucerit Internetul. Fotografia ei din arest i-a făcut pe mulţi să uite de relele pe care le-a comis

Infractoarea care a cucerit Internetul. Fotografia ei din arest i-a făcut pe mulţi să uite de relele pe care le-a comis

Infractoarea care a cucerit Internetul. Fotografia ei din arest i-a făcut pe mulţi să uite de relele pe care le-a comis
Sursa foto: Foto:Sarah Seawright/Facebook
28 Mai 2016   •   17:17

O femeie care a fost arestată în Arkansas, SUA, după ce nu s-a prezentat la un proces legat de o arestare din 2014, a fost poreclită de internauți ”Prison Bae”, datorită trăsăturilor ei extrem de frumoase.

Poza din arest a lui Sarah Seawright a ajuns virală pe Internet, mulți dintre cei care au distribuit-o fiind uimiți de cât de frumoasă este tânăra infractoare.

Însă în spatele figurii ei angelice se ascunde un trecut plin de infracțiuni, scrie Daily Mail, printre care se numără: şofat imprudent, acuzații de furt, răpire și violență.

Însă toate relele par să pălească în fața unei asemenea frumuseți.

Însă toate relele par să pălească în fața unei asemenea frumuseți: "Ar putea sa ma injunghie de 9 ori si tot eu mi-as cere scuze", a scris un internaut. ”Fata asta este o infractoare, dar nu-mi pasă, eu m-am îndrăgostit de ea“, a scris altul.

Acum, presa americană scrie că Sarah se bucură de atenția primită și se pregătește să intre în lumea modei, ceea ce nu este imposibil, având în vedere precedentul cu Jeremy Meeks, condamnatul care a cucerit Internetul în 2014.

 

×
Subiecte în articol: Arkansas
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close