Antena 3 CNN Show Showbiz Ionela Prodan a murit. Cântăreața a mai fost la un pas de moarte. A fost în comă, în urma unui accident rutier: „Dumnezeu mi-a dat zile”

Ionela Prodan a murit. Cântăreața a mai fost la un pas de moarte. A fost în comă, în urma unui accident rutier: „Dumnezeu mi-a dat zile”

Ionela Prodan a murit. Cântăreața a mai fost la un pas de moarte. A fost în comă, în urma unui accident rutier: „Dumnezeu mi-a dat zile”
16 Apr 2018   •   21:34

Ionela Prodan a murit Ionela Prodan a mai fost la un pas de moarte. Artista a fost în comă timp de trei luni, în urma unui accident rutier. S-a întâmplat chiar în ziua în care își boteza fiica, pe Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a murit A povestit întâmplarea într-o ediție a emisiunii „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Ionela Prodan a murit "Ieşirea mea din comă a fost o minune. Am făcut septicemie. Nu mai aveam memorie retroactivă. Te recunoşteam, dar după ce dispăreai din faţa mea, uitam. Dumnezeu a fost aşa de... Dumnezeu mi-a dat zile, mi-a dat viaţă. Am început viaţa de la zero, nu puteam să realizez cum pot oamenii să meargă în picioare. Am stat aproape trei luni în comă. L-am visat pe Isus. Aveam febră atunci, avea 41,9. Ardeam. Erau flăcări care mă acopereau şi atunci a apărut Isus, m-a apucat de spate şi m-a aşezat lângă un pom, verde şi a apărut o pădure, iar focul a dispărut. Pentru copil m-a salvat Isus. Anamaria avea 9 luni şi jumătate când am botezat-o. Am reînceput să cânt cam după un an. Am avut maxilarul fracturat, care mi s-a lipit greşit. Apoi am mers la medic şi mi-au refracturat maxilarul. Am leşinat şi m-au operat din nou", a declarat Ionela Prodan.

×
Subiecte în articol: ionela prodan accident rutier
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close