Antena 3 CNN Show Showbiz Lucian Mindruta şi-a rupt o coastă, la yachting!

Lucian Mindruta şi-a rupt o coastă, la yachting!

Lucian Mindruta şi-a rupt o coastă, la yachting!
29 Aug 2011   •   17:26

Ghinioanele continua pentru Lucian Mindruta, dupa ce si-a rupt, anul trecut, piciorul la munte.  In acest an, pasiunea sa de-o viata pentru yachting s-a dovedit a fi periculoasa pe vreme rea. Plecat pe mare cu un prieten, vedeta Antena 2 s-a accidentat ieri, rupandu-si o coasta.

Din cauza unor valuri imense, Lucian Mindruta a cazut de pe platforma de inot a iahtului pe bordajul barcii, iar apoi direct in apa. Insa, se poate spune ca a avut noroc, deoarece cazatura nu a avut consecinte mult mai serioase.

"Azi pe valurile alea de 4 metri cine credeti ca si-a rupt o coasta la yachting (posibil doua, maine ma duc la radiografie)?  Hai ca nu e greu: eu! Am mers doua ore cu un amic, pana cand mi-a venit ideea sa strang velele si sa fac o baie. Balansul era asa de mare (vreo 2-3 metri, ca intr-un leagan de iarmaroc) incat am cazut de pe platforma de inot pe bordajul barcii, cu pieptul inainte, si de acolo in apa! Am avut noroc ca nu m-am lovit la cap si nu mi-am pierdut constienta, asa ca am putut sa inot inapoi si sa ma catar inainte sa ma recupereze Serban. Wow, ce zi! Acum nu pot nici sa rad si nici sa ma mir, asa ca fiti milosi cu comentariile!", a declarat Lucian Mindruta pe Facebook.

Anul trecut, Lucian Mindruta si-a facut aparitia intr-un mod inedit la lansarea emisiunii "Nimic important", avand piciorul rupt.  Acesta s-a prezentat in fata telespectatorilor cu piciorul in ghips, sprijinindu-se de doua carje; nefericitul accident s-a petrecut intr-o excursie cu familia, la munte.

×
Subiecte în articol: coasta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close