Antena 3 CNN Show Showbiz O cântăreață, mesaj plin de durere pentru tatăl ei mort: „Te văd de multe ori în fiul meu!”

O cântăreață, mesaj plin de durere pentru tatăl ei mort: „Te văd de multe ori în fiul meu!”

O cântăreață, mesaj plin de durere pentru tatăl ei mort: „Te văd de multe ori în fiul meu!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Celia
12 Mai 2017   •   14:38

Celiei a postat un mesaj pe Facebook pentru tatăl ei mort, Ion Socolan, care a încetat din viață în luna mai 2011. Tatăl artistei ar fi împlinit de 57 ani, iar artista a ținut să-i transmită un mesaj.

„În urma ta n-ai lăsat doar o dulce amintire. Noi, fetele tale suntem parte din tine, nepoțica mea Ioana, fiul meu e parte din tine. La mulți ani, tată! Tu încă trăieşti prin noi! Te iubim enorm! Te văd de multe ori în fiul meu!Ești neîncetat în viața și sufletul nostru ! Iubesc ziua aceasta 11 mai, e ziua în care s-a născut cândva tatăl meu și nu aleg să fiu tristă, aleg să fiu fericită, pentru că timp de 27 ani, am avut in viața mea cel mai minunat tată din lume!”, a scris artista pe pagina de Facebook.
 
Artista ajunsese să urască luna mai, pentru că tatăl său s-a năsut și a murit în această lună, însă lucrurile s-au schimbat după ce s-a măritat şi a născut în luna mai.

Celia a stat trei ani în Austria, unde s-a dedicat vieții de mamă și soție, însă a decis să se întoarcă în România și să se relanseze în muzică.

Celia, mesaj plin de durere pentru tatăl ei mort

 

×
Subiecte în articol: tata Facebook emotionant mesaj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close