Antena 3 CNN Show Showbiz Politicieni de top, schimbări în stilul vestimentar

Politicieni de top, schimbări în stilul vestimentar

Politicieni de top, schimbări în stilul vestimentar
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Mar 2017   •   18:48

Politicienii români de top au evoluat în carieră, de-a lungul anilor. De la simpli membri de partid, unii dintre ei ajuns să ocupe funcţii importante în stat. În funcţie de ascensiunea în carieră, însă, politicienii şi-au schimbat şi stilul vestimentar.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, nu numai că a evoluat din punctul de vedere al carierei în politică, dar şi în planul imaginii a făcut îmbunătăţiri. Dacă acum câţiva ani, Turcan avea un stil vestimentar mai puţin sofisticat, în ultima perioadă, politicianul pare să-şi fi schimbat garderoba. Astfel, Raluca Turcan pare a prefera în prezent deux-pièces-urile elegante, accesorizate cu broşe şi eşarfe - ceea ce denotă o maturizare a stilului personal, mult mai rafinat şi mai potrivit funcţiei sale.Totodată, şi coafura sa e mult mai elaborată, iar noua tunsoare îi dă un aer distins politicienei. Dacă ne uitâm la fotografiile Ralucăi Turcan de la început şi cele de acum observăm totodată şi ajustările făcute cu ajutorul chirurgilor plasticieni în zona buzelor, pomeților şi a sprâncenelor.

Elena Udrea a avut, de-a lungul timpului, mai multe apariţii spectaculoase din punct de vedere vestimentar. Acum 10 iesea in evidenta prin decolteurile adânci şi tinutele catalogate drept vulgare de stilişti. Nu avea un stil vestimentar bine definit, iar machiajul lăsa loc de comentarii ironice. Odată cu debutul ascensiunii în politică şi mai ales după ce a obţinut multe funcţii importante în stat, Udrea a început şi să investească sume enorme de bani în haine, poşete şi accesorii. Rămâne memorabil momentul în care, fiind Ministrul Turismului, Udrea s-a prezentat la eveniment într-un outfit care valora nici mai mult nici mai puţin de 8.500 de euro: costum cu buline, balerini şi o geantă Hermes Birkin de 7.000 de euro.

Şi bărbaţii din politică şi-au modificat stilul de-a lungul anilor, însă mai puţin vizibil decât în cazul femeilor. Liviu Dragnea, de exemplu, a fost mai mereu văzut în costum, cravata fiind uneori opţională. În schimb, preşedintele PSD nu a renunţat la accesoriul definitoriu: mustaţa.

Călin Popescu Tăriceanu, a fost dintotdeauna elegant, ştiut fiind că Preşedintele Senatului a cochetat şi cu modellingul în tinereţe. În afara scenei politice, şeful Senatului preferă blugii şi gecile de piele, întrucât este un mare pasionat de motociclete.

Klaus Iohannis şi-a păstrat stilul vestimentar, costumele clasice fiind o constantă în garderoba Preşedintelui. De obicei închise la culoare însă asortate cu cravate colorate.

Actualul premier, Sorin Grindeanu a afişat mereu un aer tineresc, relaxat, în acord cu tendinţele la modă, în ce priveşte hainele pe care le poartă.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close