Antena 3 CNN Show Tabloid Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia după care fotbalistul a întors capul (Video)

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia după care fotbalistul a întors capul (Video)

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia după care fotbalistul a întors capul (Video)
Sursa foto: Foto: celinef.book
16 Iun 2016   •   14:32

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simţit cum le muşcă şarpele geloziei văzându-şi idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a întâmplat înaintea partidei Portugalia - Islanda, când starul nu şi-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai întors odată spre tânără şi i-a zâmbit dulce. Iar ea a răspuns cu un surâs.

Între timp, s-a aflat şi cine este femeia care a atras privirile fotbalistului. Ea se numeşte Celine Fischer, are 24 de ani şi are o carieră de manechin. A început modellingul la 18 ani, dar s-a dedicat total modei abia după ce a ratat o afacere food truck. „Încerc să dau din coate în faţa concurenţei, să fac mereu fotografii bune pentru a ieşi în evidenţă. Cine nu încearcă nimic nu are nimic”, a spus frumoasa.

Celine este un pic amuzată de ceea ce i s-a întâmplat. „A trecut, m-a văzut şi a fost un schimb de priviri destul de scurt. Este bizar, am zâmbit gândindu-mă că este distractiv, dar nu aş putea să vă spun că am văzut doar steluţe în faţa ochilor”, glumeşte frumoasa.

Totuşi, tânăra înaltă de 1,80 metri şi care cântăreşte 57 de kilograme nu a lăsat să-i scape şansa şi a lansat o provocare, invitându-l pe celebrul fotbalist să realizeze o şedinţă foto împreună cu ea. Să vedem dacă starul va accepta. Unele poveşti romantice s-au născut şi din mai puţin.

 

×
Subiecte în articol: EURO 2016
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close