Antena 3 Show Tabloid Delia a vorbit despre persoana pentru care a vrut să se lase de muzică: ”M-am gândit să nu mă mai duc la concerte!”

Delia a vorbit despre persoana pentru care a vrut să se lase de muzică: ”M-am gândit să nu mă mai duc la concerte!”

11 Sep 2018   •   12:11
Delia a vorbit despre persoana pentru care a vrut să se lase de muzică: ”M-am gândit să nu mă mai duc la concerte!”

Seara aceasta este seara marilor dezvãluiri pe platoul „X Factor”, emisiune difuzatã începând cu ora 20:00, la Antena 1. Provocaţi de o tânãrã concurentã de doar 15 ani, originarã din Republica Moldova, care le-a mãrturisit cã îşi doreşte foarte mult sã aibã propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, juraţii au acceptat sã rãspundã sincer la câte o întrebare venitã din partea acesteia.

Astfel, printre curiozitãţile tinerei domnişoare s-a numãrat şi una referitoare la Delia, pe care Valentina a întrebat-o dacã s-a îndrãgostit vreodatã atât de tare, încât sã se gândeascã sã se lase de muzicã. ”M-am îndrãgostit foarte tare la un moment dat şi m-am gândit sã nu mã mai duc la concerte. Dar nu m-am gândit sã mã las de muzicã. Am vrut sã renunţ la câteva concerte pentru acea dragoste minunatã pe care o am şi în secunda asta!”, a mãrturisit jurata „X Factor”, în aplauzele întregii sãli. Ce curiozitãţi a mai avut tânãra moldoveancã şi, mai ales, ce mãrturisiri au mai fãcut juraţii „X Factor”, rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, la Antena 1.

                 

×
Subiecte în articol: Delia muzica persoana

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close