Antena 3 CNN Show Tabloid Explicaţia SMS-urilor dintre Monica şi fostul ei şofer. Ricky riscă să fie concediat de Botezatu (VIDEO)

Explicaţia SMS-urilor dintre Monica şi fostul ei şofer. Ricky riscă să fie concediat de Botezatu (VIDEO)

Explicaţia SMS-urilor dintre Monica şi fostul ei şofer. Ricky riscă să fie concediat de Botezatu (VIDEO)
Sursa foto: sofer
04 Feb 2010   •   11:53

Fostul şofer al Monicăi Columbeanu, Ricky, a participat la emisiunea ?Un Show Păcătos? de la Antena 1 pentru a explica mesajele telefonice dintre el şi Monica Columbeanu publicate în urmă cu o zi.

Unul dintre aceste mesaje este cel în care Monica îi explica fostului său şofer că Irina vrea să facă baie cu el şi cu mama ei. Nu este puţin neobişnuit ca patronul să facă baie cu angajatul lui? a întrebat Dan Capatos. ?Ţinând cont că mă jucam cu Irina zi de zi şi o îndrăgeam, era normal?, a răspuns fostul şofer. Aceasta a precizat că ?Irinel nu era în piscină cu noi, dar ştia.?

Pentru mai multe explicaţii referitoare la mesajele dintre soţia lui Irinel Columbeanu şi şoferul ei, urmăriţi materialul care urmează:



Cătălin Botezatu a intrat în legătură telefonică cu realizatorul emisiunii ?Un Show Păcătos?. El a declarat că, în cazul în care manechinul său nu va încheia în maximum două zile această poveste a SMS-urilor cu soţia lui Irinel Columbeanu, pericolul de a fi concediat este iminent.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: monica columbeanu SMS sofer
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close