Antena 3 Show Tabloid Florin Salam s-a întors acasă! Declaraţia manelistului pe aeroportul din Bucureşti

Florin Salam s-a întors acasă! Declaraţia manelistului pe aeroportul din Bucureşti

de S.T.    |    02 Mar 2017   •   10:39
Florin Salam s-a întors acasă! Declaraţia manelistului pe aeroportul din Bucureşti

După aventura de pe aeroportul J.F.K din New York, unde autorităţile americane i-au confiscat cei 100.000 de dolari pe care manelistul îi avea asupra sa, Florin Salam a ajuns acasă. 

„M-aţi primit aşa, de parcă aş fi cântăreţ”, le-a spus manelistul oamenilor care au venit să îl întâmpine.

„Cred că oamenii care sunt pe lângă mine ar trebui să-şi facă treaba bine, că mare problemă nu a fost. Dacă împărţea banii la fiecare ca între noi românii, nu era problemă dar oamenii de pe lângă mine, câteodată nu-şi fac treaba cum trebuie. Eu trebuie să-i iert şi să-i las în pace pentru că eu oricum am plecat din America, am ajuns în Europa şi mi-a mers și mai bine ca-n America. Eram supărat pe ei atunci dar din cauză că mi-a mers mai bine, nu mai sunt supărat. Îmi voi recupera banii, am muncit pe ei, nu am furat, am cântat. Nu am avut timp nici măcar să mă bărbieresc. Banii erau într-o geantă, asta-i viaţa, trebuiau să stea şi să-i împartă, râde de ei oricine. Eu n-am fost acolo, ştiu doar să cânt, nu stau să fac şi împărţelile. Din greşeli, omul învaţă”, spune artistul, citat de cancan.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close