Antena 3 CNN Show Tabloid Gestul cutremurător făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Toți au privit înmărmuriți

Gestul cutremurător făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Toți au privit înmărmuriți

Gestul cutremurător făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Toți au privit înmărmuriți
Sursa foto: Foto: cancan.ro
de S.T.    |    17 Mar 2017   •   20:24

Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan şi colegă de scenă cu regretata cântăreaţă, a mers vineri la căpătâiul Ilenei Ciuculete, arată cancan.ro.

„Nu, Doamne! Mă rog să nu fie adevărat! O cunosc de când eram copil! Sunt în ŞOC, sper să fie o glumă proastă, Ileana Ciuculete era femeie puternică, ea nu a fost bolnavă nici măcar o secundă. O cunosc de când era un copilaş, avea 16-17-18 ani şi era deja vedetă, am cântat împreună de nenumărate ori. Nu am mai vorbit de câteva săptămâni, dar nu cred că poate fi adevărat, nu mi-a spus nimic”, a spus, plângând, Ionela Prodan, imediat după ce s-a aflat că Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă.

Dacă până în momentul în care a ajuns în biserică, Ionela a reuşit să se ţină tare, odată ce a ajuns lângă trupul neînsufleţit al prietenei ei emoţiile şi durerea au copleşit-o, iar cântăreaţa a sărutat crucea care o veghează acum pe Ileana Ciuculete.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la vârsta de 59 de ani.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close