Antena 3 CNN Show Tabloid IONELA PRODAN A MURIT. Gestul cutremurător făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete fix acum un an

IONELA PRODAN A MURIT. Gestul cutremurător făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete fix acum un an

IONELA PRODAN A MURIT. Gestul cutremurător făcut de Ionela Prodan la căpătâiul Ilenei Ciuculete fix acum un an
Sursa foto: Foto: cancan.ro
de S.T.    |    16 Apr 2018   •   21:42

IONELA PRODAN A MURIT Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan şi colegă de scenă cu regretata cântăreaţă, mergeau în urmă cu un an la căpătâiul Ilenei Ciuculete, arată cancan.ro.

IONELA PRODAN A MURIT „Nu, Doamne! Mă rog să nu fie adevărat! O cunosc de când eram copil! Sunt în ŞOC, sper să fie o glumă proastă, Ileana Ciuculete era femeie puternică, ea nu a fost bolnavă nici măcar o secundă. O cunosc de când era un copilaş, avea 16-17-18 ani şi era deja vedetă, am cântat împreună de nenumărate ori. Nu am mai vorbit de câteva săptămâni, dar nu cred că poate fi adevărat, nu mi-a spus nimic”, a spus, plângând, Ionela Prodan, imediat după ce s-a aflat că Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă.

IONELA PRODAN A MURIT Dacă până în momentul în care a ajuns în biserică, Ionela a reuşit să se ţină tare, odată ce a ajuns lângă trupul neînsufleţit al prietenei ei emoţiile şi durerea au copleşit-o, iar cântăreaţa a sărutat crucea care o veghează acum pe Ileana Ciuculete.

Ionela Prodan a murit luni seara.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close