Antena 3 CNN Show Tabloid Se anunță nuntă mare în showbiz. Vor să se căsătorească în secret

Se anunță nuntă mare în showbiz. Vor să se căsătorească în secret

Se anunță nuntă mare în showbiz. Vor să se căsătorească în secret
17 Ian 2017   •   16:39

Marina Almășan pare la un pas să bifeze cea de-a treia sa căsătorie. Marina Almășan și George Cornu sunt mai apropiați ca niciodată, iar afaceristul mai că nu ar mai pleca din Capitală, scrie Libertatea.

Marina Almășan a mai avut două mariaje eșuate. Lucru care nu a împiedicat-o, însă, să declare, recent, pentru Libertatea, că experiența sa de viață o recomandă pentru un nou drum la altar.

Relația sa cu George Cornu merge mai bine ca niciodată, iar afaceristul îi oferă seri romantice de neuitat, așa cum s-a întâmplat recent, la un restaurant din Capitală. Mai mult, apropiații celor doi susțin că aceștia își fac planuri de căsătorie și că și-ar dori o cununie civilă în secret. În prezent, Marina  Almășan locuiește într-o casă imensă, împreună cu fiul ei, acum student. Băiatul său se înțelege foarte bine cu actualul iubit al vedetei TVR. În prezent, Marina Almășan nu mai ține sub nicio formă legătura cu Victor Socaciu, cel de-al doilea său soț, cu care s-a războit ani buni, în instanță, pentru drepturile băiatului său.

×
Subiecte în articol: marina almasan casatorie nunta
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close