Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet All Star istoric în NBA: Vestul 152 - Estul 149, Kevin Durant este MVP, Kobe Bryant îl depăşeşte pe Michael Jordan

All Star istoric în NBA: Vestul 152 - Estul 149, Kevin Durant este MVP, Kobe Bryant îl depăşeşte pe Michael Jordan

All Star istoric în NBA: Vestul 152 - Estul 149, Kevin Durant este MVP, Kobe Bryant îl depăşeşte pe Michael Jordan
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    27 Feb 2012   •   13:54

Kobe Bryant, Kevin Durant şi restul vedetelor din selecţionata Conferinţei de Vest s-au impus în faţa lu LeBron James, Dwayne Wade şi cei mai buni baschetbalişti din selecţionata Conferinţei de Est a ligii americane de baschet, în "meciul stelelor" NBA, la Orlando, cu scorul de 152 la 149.

Meciul demonstrativ dintre cele mai mari vedete ale baschetului american a fost dominat copios de echipa jucătorilor din Conferinţa de Vest. Conduşi de Chris Paul, care a avut 12 pase decisive şi Kobe Bryant, care a înscris 27 de puncte şi a avut două intercepţii, Vestul s-a instalat la conducerea jocului, în ciuda eforturilor lui Lebron James (36 de puncte, şase recuperări şi şapte pase decisive) şi Dwayne Wade (24 de puncte) sau Carmelo Anthony (19 puncte).

Estul a încercat o revenire în finalul meciului, aducând diferenţa de scor până la trei puncte, dar rezervele Vestului, Russel Westbrook (21 de puncte) şi Kevin Love (17 puncte), au fost foarte eficiente în păstrarea diferenţei de pe tabelă. Estul a mai avut două ocazii să egaleze situaţia după ce Kobe Bryant şi Blake Griffin au ratat câte o aruncare liberă după ce au fost faultaţi, dar aruncarea finală, de la trei puncte, a lui Wade a ratat complet inelul.

Atacantul echipei Oklahoma City Thunder, Kevin Durant a fost votat drept cel mai valoros jucător al meciului, după ce a reuşit 36 de puncte, şapte recuperări şi trei pase decisive.

Dwayne Wade a făcut istorie înregistrând doar al treilea "triple double" (trei categorii de statistică la care se punctează cu numere formate din două cifre) din istoria NBA All Star Game, cu 24 de puncte, 10 recuperări şi 10 pase decisive. Singurii jucători care au mai reuşit acest lucru sunt LeBron James (2011) şi Michael Jordan (1998).

Kobe Bryant şi-a trecut şi el numele în cartea recordurilor din istoria NBA All Star Game, devenind cel mai bun marcator din toate timpurile în "meciul stelelor", depăşindu-l cu trei puncte pe Michael Jordan.

TOP 10 CELE MAI TARI FAZE DE LA ALL STAR GAME



×
Subiecte în articol: NBA Kobe Bryant LeBron James Orlando
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close