Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Playoff NBA: Chicago Bulls învinge cu 95-83 şi conduce cu 3-2 în seria cu Atlanta

Playoff NBA: Chicago Bulls învinge cu 95-83 şi conduce cu 3-2 în seria cu Atlanta

Playoff NBA: Chicago Bulls învinge cu 95-83 şi conduce cu 3-2 în seria cu Atlanta
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
11 Mai 2011   •   14:07

Chicago Bulls mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala Conferinţei de Est din NBA, după ce a câştigat cu 95-83 meciul de marţi cu Atlanta Hawks şi a preluat din nou conducerea seriei la general, scor 3-2.

Derrick Rose a făcut din nou un meci excelent, reuşind 33 de puncte şi 9 pase decisive, în timp ce Luol Deng (23 de puncte) şi Carlos Boozer (11 puncte, 12 recuperări) au avut şi ei o seară bună. De la Hawks s-au remarcat Jeff Teague (21 de puncte, 7 pase decisive) şi Josh Smith (16 puncte, 7 recuperări).

Este plăcut să joci împotriva unei echipe bune. Antrenorul ne spune mereu că trebuie să trecem împreună prin foc. Toate seriile ne-au pus la încercare în mai multe feluri, dar cred că asta nu face decât să ne întărească”, a declarat Derrick Rose, care a comentat şi evoluţia coechipierului său Taj Gibson în sfertul al patrulea, când cele 11 puncte pe care le-a reuşit s-au dovedit decisive în economia meciului: „Este un jucător bun. Cred că nici nu-şi dă seama cât de bun ar putea fi”.

Meciul şase al seriei va avea loc joi, în Atlanta, iar o victorie i-ar duce pe Bulls în finala Conferinţei pentru prima oară din 1998, când Michael Jordan şi Scottie Pippen făceau furori în NBA. Jucătorii celor de la Hawks spun însă că „taurii” nu vor avea deloc o sarcină uşoară. „Încă nu s-a terminat. Trebuie să jucăm cu energie joi, să facem o treabă mai bună şi să-l ţinem pe Rose mai departe de coş. Dacă vom reuşi asta, cu siguranţă vom reveni în Chicago pentru meciul şapte”, a spus Josh Smith.

×
Subiecte în articol: playoff NBA Chicago Bulls Derrick Rose
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close