Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Revenire incredibilă în NBA. Bulls pierd cu Kings după ce conduceau la 35 de puncte!

Revenire incredibilă în NBA. Bulls pierd cu Kings după ce conduceau la 35 de puncte!

Revenire incredibilă în NBA. Bulls pierd cu Kings după ce conduceau la 35 de puncte!
Sursa foto: derrick rose
22 Dec 2009   •   17:08

Chicago Bulls au devenit luni seară, spre ruşinea lor, victimele celei mai mari reveniri din istoria celor de la Sacramento Kings. Californienii s-au impus cu 102-98 chiar la Chicago, şi asta cu toate că au fost conduşi, la un moment dat, la o diferenţă umilitoare, de 35 de puncte. O combinaţie de noroc şi relaxare din partea nedemnilor urmaşi al lui Michael Jordan la Bulls au făcut, însă, ca "Regii" să se impună în cele din urmă la patru puncte.
Meciul a începute perfect pentru Bulls, care i-au călcat în picioare pe jucătorii din Sacramento. Echipa din statul Illinois a condus din primul sfert la mult peste zece puncte şi a făcut spectacol prin Derrick Rose şi nu numai. Totul a mers bine până în sfertul trei, iar baschetbaliştii în roşu aveau deja un avantaj de 35 de puncte. Zâmbetele aici s-au oprit, însă. La un asemenea scor reconfortant, Bulls s-au relaxat şi Kings au recuperat puncte la foc continuu, cu Tyreke Evans în rol de vedetă. În cele din urmă, cu puţin peste un minut înainte de finalul jocului, Kings au recut în avantaj şi s-au distanţat, chiar, când adversarii au început să îi faulteze cu orice ocazie. Incredibila revenire a fost declarată drept cea mai impresionantă din istoria de 64 de ani a echipei din Sacramento.
Rezultatele zilei de luni în NBA
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks: 81-84
Orlando Magic - Utah Jazz: 104-99
Chicago Bulls - Sacramento Kings: 98-102
San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers: 103-87
Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers: 91-109
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chicago Bulls NBA Derrick Rose
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close