Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Box. Pacquiao îl face praf pe Cotto şi câştigă a şaptea centură mondială din carieră (VIDEO)

Box. Pacquiao îl face praf pe Cotto şi câştigă a şaptea centură mondială din carieră (VIDEO)

Box. Pacquiao îl face praf pe Cotto şi câştigă a şaptea centură mondială din carieră (VIDEO)
Sursa foto: manny pacquiao
15 Noi 2009   •   16:47

Filipinezul Manny Pacquiao l-a desfiinţat pur şi simplu pe Miguel Angel Cotto în meciul pentru centura WBO la categoria supermijlocie. "Pac Man" l-a învins pe Cotto în ultima repriză, prin KO tehnic, după ce l-a pus în repetate rânduri la podea cu lovituri fulgerătoare. Aceasta este a şaptea centură de campion a lui Pacquiao la şapte categorii diferite. Victoria de sâmbătă îi deschide acestuia drumul către mult-doritul meci de foc cu Floyd Mayweather.
Douăsprezece reprize i-au trebuit lui Manny Pacquiao să îl scoată din joc definitiv pe un Miguel Cotto care a excelat la capitolul rezistenţă. La celelalte, mai bun a fost Pacquiao, care a făcut totul pentru a-l trimite la podea pe adversarul său. A şi reuşit de două ori, dar Cotto s-a ridicat de fiecare dată, iar meciul s-a reluat. În al doisprezecelea ceas, însă, arbitrul a pus capăt partidei după o nouă serie devastatoare de pumni a filipinezului.
Pacquiao este primul boxer care cucereşte şapte titluri mondiale la şapte categorii diferite, notează Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: campion mondial
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close