Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Este oficial! CSM București are un nou antrenor

Este oficial! CSM București are un nou antrenor

Este oficial! CSM București are un nou antrenor
Sursa foto: FOTO: csmbucuresti.ro
06 Iul 2018   •   13:29

CSM București, campioana en-titre din Liga Națională de handbal feminin, are un nou antrenor. Este vorba despre suedezul Magnus Karl Johansson, care a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

„Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM București o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european. Abia aștept să începem meciurile în fața suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obține cele mai bune performanțe cu CSM București!”, a declarat Magnus Karl Johansson, potrivit site-ului oficial al CSM București.

Tehnicianul este multiplu campion al Suediei, unde a câștigat titlul atât cu o echipă feminină cât și cu una masculină. 

„Campioana României și-a definitivat strategia pentru următoarele sezoane, mizând în primul rând pe rezultate, dar și pe stabilitate și continuitate. În acest sens, s-au purtat discuții cu mai mulți antrenori, iar după o lungă perioadă de așteptări, Clubul Sportiv Municipal București a ajuns la un acord cu Magnus Karl Johansson, care va pregăti echipa feminină de handbal în următoarele două sezoane", au spus oficialii echipei într-un comunicat, potrivit gsp.ro.

×
Subiecte în articol: CSM Bucuresti antrenor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close