Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute a câştigat meciul cu Glen Johnson. Mister K.O. rămâne campion mondial la categoria supermijlocie

Lucian Bute a câştigat meciul cu Glen Johnson. Mister K.O. rămâne campion mondial la categoria supermijlocie

Lucian Bute a câştigat meciul cu Glen Johnson. Mister K.O. rămâne campion mondial la categoria supermijlocie
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
06 Noi 2011   •   09:13
Lucian Bute ne-a dat din nou motive să fim mândri că suntem români! În urmă cu câteva ore Mister K.O. şi-a apărat cu succes centura de campion mondial pentru a noua oară consecutiv. Nu l-a pus la podea pe Glen Johnson în timpul meciului, dar a fost desemnat câştigător după ultimul gong. După meci, Bute a spus că săptămâna viitoare va veni în vacanţă în România.

Sala s-a ridicat în picioare când a auzit numele campionului mondial. 15.000 de oameni l-au aplaudat pe român, pe acordurile melodiei "Where the streets have no name"

După ce a văzut de ce este în stare adversarul său, Bute a ieşit la atac. Jamaicanul a rămas în picioare, dar nu a reuşit să-i pună probleme campionului mondial.
 


După ultimul gong a fost clar pentru toţi că centura cu diamante va rămâne la brâul românului. A fost a noua partidă consecutivă în care Bute şi-a apărat centura de campion mondial.

Bute: Sunt mulţumit de rezultat


Lucian Bute a declarat, după meci, că s-a pregătit foarte serios: "I-am pus multe probleme. Stânga mi-a funcţionat foarte bine. Am încercat să evit loviturile, m-am mişcat foarte bine. Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă am câştigat la puncte, este o etapă în cariera mea, o trec la experienţă. Am fost într-o formă fizică foarte bună şi asta m-a ajutat", a declarat Bute, conform Mediafax.

Johnson: E greu să câştigi în curtea altuia


Glen Johnson a declarat, după partidă, că se consideră câştigătorul întâlnirii din cadrul galei de la Quebec. „Mă consider câştigător. L-am bătut cu o singură mână. În repriza a patra am simţit dureri la braţul drept şi nu mai puteam lovi. Cred că l-am învins la puncte. Este greu să câştigi în curtea altuia, unde mulţimea încurajează adversarul”, a spus Johnson, conform Mediafax.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute meci box centura campion mondial
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close