Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari România: Argentina a învins Albania cu 4-0, într-un amical jucat la Buenos Aires

Adversari România: Argentina a învins Albania cu 4-0, într-un amical jucat la Buenos Aires

Adversari România: Argentina a învins Albania cu 4-0, într-un amical jucat la Buenos Aires
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
21 Iun 2011   •   13:17

Naţionala Albaniei, care se află în acceaşi grupă cu România în preliminariile Campionatului European din 2012, a jucat un meci amical împotriva Argentinei la Buenos Aires. Sud-americanii se pregătesc pentru Copa America, turneu pe care îl vor găzdui începând cu 1 iulie.

Partida de pe Stadio Monumental nu a avut pract istoric, echipa antrenată de Sergio Batista impunându-se cu 4-0, prin golurile marcate de Lavezzi, Messi, Aguero şi Tevez.

Sunt fericit pentru acest rezultat şi pentru felul în care am evoluat. Meciul ne-a ajutat să pregătim bine jocurile de la Copa America”, a declarat Tevez la finalul întâlnirii.

Eroul meciului a fost Lionel Messi, care nu doar că a înscris golul de 2-0, dar a şi pasat decisiv la celelalte trei reuşite ale argentinienilor. Jucătorul Barcelonei a fost şi protagonistul unui moment în care a încercat să marcheze precum Maradona la Cupa Mondială din 1986, dar arbitrul partidei nu s-a lăsat păcălit.

Din lotul Albaniei deplasat în America de Sud au lipsit chiar vedetele Lorik Cana (Galatasaray) şi Erjon Bogdani (Cesena), tehnicianul croat Josip Kuze trimiţând pe teren un prim 11 format din Arjen Beuaj, Andi Lila, Kristi Vangjeli, Franc Velim, Endrit Vrapi, Gjergj Muzaka, Ervin Bulku, Igli Allmuca, Elis Bakaj, Emiliano Vila şi Edmond Kapllani. Pe parcurs au mai intrat Gilman Lika, Jahmir Hyka, Renato Arapi, Armando Vajushi, Agonit Sallaj şi Ditmar Bicaj.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close