Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Alex Ferguson şi-a anunţat plecarea de la United. Mourinho ar putea veni în locul său

Alex Ferguson şi-a anunţat plecarea de la United. Mourinho ar putea veni în locul său

Alex Ferguson şi-a anunţat plecarea de la United. Mourinho ar putea veni în locul său
Sursa foto: alex ferguson
20 Apr 2010   •   17:21

Antrenorul legendar al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a anunţat că la sfârşitul sezonului următor va încheia conturile. 25 de ani pe Old Trafford par să fie de ajuns pentru bătrânul scoţian, care la data retragerii, în vara lui 2011, va avea 69 de ani. Favoriţii pentru preluarea postului de la United par să fie Mourinho, Capello, O'Neill şi Hiddink.
Alex Ferguson a preluat Manchester United în noiembrie 1986 şi a atins performanţe incredibile în anii scurşi din acel moment. Cel mai titrat antrenor din istoria "Diavolilor Roşii" a fost, însă, ajuns din urmă de vârstă şi a declarat că îşi va încheia, în curând, cariera managerială.
"Încă un sezon şi plec", a fost declaraţia scurtă dar clară a lui "Fergie".
Cotidianul britanic The Sun a aflat cine este vizat de conducerea clubului pentru postul de antrenor. Mourinho, în prezent la Inter Milano, este cotat cu şansele cele mai mari, el exprimându-şi deseori admiraţia pentru clubul de pe Old Trafford. Englezii l-ar vrea şi pe Guardiola, dar catalanul este greu de "scos" de pe Camp Nou.
"United caută un lider printre importantele vedete ale fotbalului, iar favorit este Jose Mourinho , în prezent la Inter Milano. Totuşi, există persoane la United care nu cred că este omul potrivit. Deşi a avut rezultate foarte bune la Chelsea, el este un tip de termen scurt şi mereu în căutarea unui nou job. Ferguson a construit un imperiu pe Old Trafford de-a lungul a 25 de ani. Managerul ideal ar fi cel care se poate implica pe termen lung şi poate aduce stabilitate", notează The Sun.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close