Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Argentina şi-a găsit selecţioner. Messi: „Dacă avem meciuri programate, trebuie să le jucăm”

Argentina şi-a găsit selecţioner. Messi: „Dacă avem meciuri programate, trebuie să le jucăm”

Argentina şi-a găsit selecţioner. Messi: „Dacă avem meciuri programate, trebuie să le jucăm”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
29 Iul 2011   •   10:58

Alejandro Sabella a fost instalat în funcţia de selecţioner al Argentinei, înlocuindu-l pe Sergio Batista, demis în urma eşecului de a cuceri Copa America.

Sabella (56 de ani) i-a condus pe cei de la Estudiantes la Plata spre câştigarea Copei Libertadores în 2009, iar din 2010 antrena în Emiratele Araba Unite, la Al-Jazira.

Fost jucător la River Plate, Sheffield United şi Leeds United, Sabella s-a aflat pe lista Federaţiei Argentiniene de Fotbal ca posibil înlocuitor al lui Diego Maradona, după ce naţionala „pumelor” a fost eliminată în sferturile de finală de la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Odată rezolvată problema selecţionerului, suporterii români aşteaptă ca oficialii argentinieni să revină asupra deciziei de a anula meciul cu România, programat pe 10 august.

Starul naţionalei Argentinei, Lionel Messi, a declarat din nou că înţelegerea semnată cu FRF trebuie respectată, de această dată la finalul unei partide caritabile care a avut loc în Chile.

Nu ştiu care sunt motivele pentru care nu se va juca. Însă dacă există un contract, acesta trebuie respectat. Dacă Argentina a programat nişte meciuri acestea trebuie jucate, nu trebuie ca naţionala să aibă o imagine proastă”, a spus deţinătorul Balonului de Aur ăentru Ole, citat de Mediafax.

Cu toate acestea, o parte din presa argentiniană susţine că Alejandro Sabella va debuta pe banca naţionalei cu ocazia unui turneu în Asia, care va avea loc în luna septembrie.

×
Subiecte în articol: Argentina Lionel Messi meci amical
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close