Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Noul Ronaldo nu se cumpără, se creşte. Obertan de la Bordeaux vine la United pentru 3,5 milioane de euro

Noul Ronaldo nu se cumpără, se creşte. Obertan de la Bordeaux vine la United pentru 3,5 milioane de euro

Noul Ronaldo nu se cumpără, se creşte. Obertan de la Bordeaux vine la United pentru 3,5 milioane de euro
Sursa foto: gabriel obertan
08 Iul 2009   •   18:18

Campioana Angliei nu se grăbeşte să scape de cele 94 de milioane de euro primite de la Real Madrid pentru vedeta Cristiano Ronaldo şi transferă în continuare pe bani puţini. După ce l-a adus pe Antonio Valencia de la Wigan pe 18 milioane de euro şi l-a înregimentat gratuit pe Michael Owen, Alex Ferguson a luat unul din cei mai promiţători atacanţi francezi, Gabriel Obertan, de la Girondins Bordeaux, pentru aproximativ 3,5 milioane de euro.
Atacantul de 20 de ani a petrecut ultimul sezon împrumutat de Laurent Blanc la Lorient, dar a impresionat la meciurile disputate pentru naţionala de tineret a "Cocoşului Galic". United, care l-a urmărit în ultimii ani, a mutat decisiv şi şi-a asigurat serviciile francezului miercuri, conform The Guardian.
"Gabriel e un jucător pe care îl urmărim de câţiva ani, dar eforturile noastre de a-l lua au fost mereu amânate din diverse cauze. Suntem încântaţi că l-am luat deoarece este foarte promiţător. Ne place să luăm jucători tineri şi să îi creştem, şi vom vedea în ce fel va evolua şi Gabriel în următorii doi ani., a declarat noul antrenor al francezului, Alex Ferguson.
"Sunt foarte fericit că am ajuns la Manchester United. E o mare oportunitate să joc la un club aşa de important. Îmi pare foarte bine că sunt aici şi sper că voi reuşi să fac multe pentru club", a declarat Obertan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Alex Ferguson
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close