Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olăroiu demis din nou pentru câteva ore de Al-Hilal! Media saudită deja îl plângea: "Adio Oli, adio tactică"

Olăroiu demis din nou pentru câteva ore de Al-Hilal! Media saudită deja îl plângea: "Adio Oli, adio tactică"

Olăroiu demis din nou pentru câteva ore de Al-Hilal! Media saudită deja îl plângea: "Adio Oli, adio tactică"
Sursa foto: Cosmin Olaroiu
03 Mar 2009   •   13:08



Vrând-nevrând, antrenorul român Cosmin Olăroiu se vede personajul principal al unei poveşti arabe demne de "O mie şi una de nopţi". După ce fusese demis de Al-Hilal şi, imediat, reinstalat la cârma echipei saudite, Olăroiu a fost, marţi dimineaţă, din nou demis de la "alb-albaştri". Nu a trecut mult, că şeicii l-au sunat pe Anghel Iordănescu pentru a-i cere sfaturi pentru a găsi un înlocuitor. Totuşi, se pare că nici de această dată conducătorii clubului nu sunt decişi în totalitate.


Incidentul produs vineri, la finala Cupei Coroanei Prinţului, când Olăroiu, revoltat de organizarea de la festivitatea de premiere, s-a şters de transpiraţie cu tricoul de campion, imprimat cu poza prinţului Sultan Bin Abdallaziz, fratele regelui Arabiei Saudite, după care l-a lăsat pe jos, potrivit sursa citată, nu a fost decât de faţadă, iar Olăroiu a fost singur în acest conflict. Situaţia nu este, însă, una tragică pentru fostul tehnician din Ghencea. Acesta a declarat următoarele:


"Ar fi bine să mă demită. Oricum, eu i-am anunţat că vreau să plec pentru că m-am săturat de ceea ce se întâmplă în fotbalul saudit".


Motivul ar fi, speculează presa din Arabia Saudită, o ofertă substanţială pe care Oli ar fi primit-o din Emiratele Arabe Unite, unde ar putea antrena formaţia Al Ain sau chiar echipa naţională.


Acest lucru nu este, însă, deloc sigur, în condiţiile în care nici măcar şeicii de la Al Hilal nu par decişi dacă vor să îl ţină pe român sau să scape de el. Sursa amintită a revenit asupra informaţiei prezentate şi a publicat un nou material, în care susţine contrariul. Olăroiu nu a condus ultima şedinţă de antrenament a echipei, dar se pare că ar fi primit o ofertă fabuloasă din partea şeicilor, în valoare de 5 milioane de dolari, pentru a mai antrena un an echipa saudită, până în iunie 2010.

Presa din Arabia Saudită nu a gustat deloc posibilitatea ca Olăroiu să plece din ţara de la tropic, considerând că acesta ar fi un mare pas înapoi pentru fotbalul lor. Românul, spus jurnaliştii saudiţi, este singurul antrenor din regat care a impus o disciplină tactică demnă de o echipă occidentală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Olaroiu demitere
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close