Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rădoi are antrenor nou la Al-Hilal. Belgianul Georges Leekens a semnat cu arabii

Rădoi are antrenor nou la Al-Hilal. Belgianul Georges Leekens a semnat cu arabii

Rădoi are antrenor nou la Al-Hilal. Belgianul Georges Leekens a semnat cu arabii
Sursa foto: Georges Leekens
31 Mar 2009   •   11:59

Haosul creat la gruparea saudită Al-Hilal s-a încheiat momentan după ce clubul a numit un nou antrenor principal, belgianul de 59 de ani Georges Leekens. Acesta a semnat un contrat pe două luni de zile, cu posibilitate de extindere pe încă un an dacă se obţin rezultatele aşteptate. Fostul tehnician al echipei, Cosmin Olăroiu, a fost demis, reinstalat, pentru a pleca de bună voie pe 7 martie.
Leekens vine la Riad după ce o pregătise ultima oară pe Lokeren, echipă din ţara sa natală, Belgia. Interesant este faptul că saudiţii l-au ales pe acesta drept antrenor în condiţiile în care tehnicianul aproape că nu a avut contacte cu fotbalul din afara Belgiei. Pe lângă formaţia turcă Trabzonspor şi echipa naţională a Algeriei, Leekens a antrenat prima reprezentativă a Belgiei între 1997 şi 1999 şi mai multe echipe de club belgiene sau olandeze, informează Mediafax.
Până să o preia pe Al-Hilal, antrenorul a mai pregătit formaţiile Cercle Bruges, Anderlecht Bruxelles, Kortrijk, FC Bruges, FC Malines, Trabzonspor, Charleroi, Excelsior Mouscron, Roda Kerkrade şi Gent.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Cosmin Olaroiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close