Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Românul? Alex Ferguson. Managerul lui United ar putea fi suspendat pentru acuzele aduse arbitrilor

"Românul? Alex Ferguson. Managerul lui United ar putea fi suspendat pentru acuzele aduse arbitrilor

"Românul? Alex Ferguson. Managerul lui United ar putea fi suspendat pentru acuzele aduse arbitrilor
Sursa foto: alex ferguson
27 Oct 2009   •   17:47

Sir Alex Ferguson, scoţianul de pe banca lui Manchester United, are probleme în Anglia după ce l-a criticat dur pe arbitrul Alan Wiley, care a oficiat partida de pe 3 octombrie dintre United şi Sunderland, încheiată 2-2. Ferguson ar putea să fie suspendat pentru ieşirea sa, mai ales că nici nu şi-a retras acuzele.
?Ritmul jocului cerea un arbitru care să fie în formă fizică bună. El nu era. Nu a adăugat destule minute de prelungiri şi a avut o prestaţie ridicolă?, a tunat, la momentul respectiv, Ferguson, potrivit Eurosport.
Ferguson şi-a cerut scuze pentru situaţia penibilă în care l-a pus pe arbitru, dar a refuzat să îşi retragă comentariile, motiv pentru care Uniunea Arbitrilor vrea să preseze pentru o suspendare a scoţianului.
Antrenorul lui Manchester United nu s-a oprit aici, însă. ?Fergie? l-a criticat la fel de dur şi pe Andre Marriner, arbitrul partidei Liverpool ? Unired 2-0.
?Cred că atmosfera de pe Anfield i-a afectat pe jucătorii noştri şi, de asemenea, pe arbitru. Nu ştiu dacă acesta avea destulă experienţă pentru a conduce un joc atât de important. Cu siguranţă arbitrul a avut şi el de învăţat din acest meci?, a precizat tehnicianul de 67 de ani.
Antrenorul ar putea scăpa, totuşi, deoarece trimiterile din declaraţiile sale au fost făcute într-un fel inteligent şi pot fi considerate prea vagi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Alex Ferguson Manchester United Liverpool
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close