Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Helmuth Duckadam, reacție cu privire la decizia TAS: ”Nu mi se pare nimic anormal când îţi cauţi dreptatea. Va fi un mic cutremur”

Helmuth Duckadam, reacție cu privire la decizia TAS: ”Nu mi se pare nimic anormal când îţi cauţi dreptatea. Va fi un mic cutremur”

Helmuth Duckadam, reacție cu privire la decizia TAS: ”Nu mi se pare nimic anormal când îţi cauţi dreptatea. Va fi un mic cutremur”
Sursa foto: Foto: Facebook/Steaua Bucuresti
12 Iul 2017   •   13:54

Astăzi sau mâine, Liga 1 își va afla campioana sezonului trecut.

Rămâne de văzut dacă judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv vor menține decizia dată de Liga Profesionistă și aprobată de Comitetul Executiv, cu Viitorul regina Ligii 1, sau o vor schimba și vor decerna titlul FCSB-ului.

Potrivit prosport.ro, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al clubului FCSB, este convins că echipa pe care o reprezintă va câștiga şi anunţă un adevărat ”cutremur” în România în eventualitatea în care TAS va da dreptate echipei din Ghencea.

"Noi suntem într-o aşteptare normală. Nu suntem nici optimişti, nici pesimişti. Pentru noi ar fi un mare avantaj să câştigăm la TAS pentru că şi adversarii vor fi alţii şi vom avea un parcurs mai uşor către grupele UEFA Champions League. Reacţiile unor oameni din fotbal ne fac să credem că aveam şanse să câştigăm. Nu mi se pare nimic anormal sau imoral atunci când îţi cauţi dreptatea. Un mic cutremur va fi! Practic FRF şi Liga răspund de aceste regulamente. Sunt convins că vor fi ceva probleme. Cine a greşit, cu siguranţă va trebui să plece", a afirmat Helmuth Duckadam, pentru Prosport.

×
Subiecte în articol: decizie tas reactie dreptate campioana sezon
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close