Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu: Rednic este cea mai bună soluție pentru națională

Adrian Mutu: Rednic este cea mai bună soluție pentru națională

Adrian Mutu: Rednic este cea mai bună soluție pentru națională
01 Iul 2016   •   09:22

Adrian Mutu, fostul component al echipei naţionale de fotbal a României, a declarat că Mircea Rednic este soluţia cea mai bună pentru postul de selecţioner al primei reprezentative. Totodată, cel mai bun marcator din istoria "tricolorilor" crede că Ladislau Boloni nu este o variantă viabilă.

"Nu cred că o să vină niciodată Prandelli la naţionala României. Sunt de acord să luăm un antrenor străin dacă îl luăm pe Van Gaal sau alt antrenor valoros. Dar noi nu suntem capabili să dăm 2-3 milioane de euro pe an salariu unui selecţioner. Plus că nici asta nu garantează rezultate, uitaţi-vă ce a făcut Capello la naţionala Rusiei, a fost un eşec. Nu cred că e bine să vină un antrenor străin fără nume, care să nu ştie nimic despre fotbalul românesc.

Pe Olăroiu îl înţeleg, câştigă foarte mulţi bani, plus că nu pare a fi o strategie clară la Federaţie (n.r. - Federaţia Română de Fotbal) în privinţa naţionalei. Dan Petrescu, o altă soluţie foarte bună zic eu, e de asemenea sub contract şi nu poate să vină. Mircea Rednic mi se pare cel mai indicat la ora actuală, vine după un an foarte bun la Dinamo, cu rezultate, nu trebuie să-l placi pe Mircea Rednic sau să fie în graţiile Federaţiei, rezultatele îl recomandă. Rednic a antrenat şi afară, a fost un mare fotbalist şi are altă mentalitate.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close