Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă cheamă zece stranieri pentru amicalul cu Trinidad Tobago: Fără Mutu, dar cu Stoian

Piţurcă cheamă zece stranieri pentru amicalul cu Trinidad Tobago: Fără Mutu, dar cu Stoian

Piţurcă cheamă zece stranieri pentru amicalul cu Trinidad Tobago: Fără Mutu, dar cu Stoian
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    20 Mai 2013   •   17:33

Adrian Mutu lipseşte de pe lista celor zece stranieri cărora FRF le-a trimis faxuri de convocare de principiu pentru meciul amical pe care România îl va susţine pe 4 iunie împotriva naţionalei statului Trinidad Tobago.

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis ca la această partidă să se bazeze pe Bogdan Lobonţ (AS Roma), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Răzvan Raţ (Shakhtar Donetk), Gabriel Torje (Granada CF), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Stoian (Chievo Verona), Bogdan Stancu (Orduspor) şi Ciprian Marica (Schalke 04) dintre jucătorii care evoluează în străinătate.

Surpriza propusă de Piţurcă este convocarea în premieră a lui Adrian Stoian, autorul unui sezon foarte bun în Serie A, la Chievo Verona.

Jucătorul de 22 de ani, care este coechipier cu Paul Papp la Chievo, a evoluat de 20 de ori în această stagiune şi a reuşit să înscrie 3 goluri.

În funcţie de starea de sănătate a jucătorilor, de forma lor sportivă şi de statutul pe care-l au la echipele lor de club, faxurile definitive, de confirmare sau de revocare, vor fi trimise joi, 30 mai a.c., când va fi definitivat şi anunţat lotul naţionalei, notează FRF pe site-ul său oficial.

Partida amicală dintre România şi Trinidad Tobago se va disputa pe 4 iunie, de la ora 20:45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close