x close

Procurori DNA au pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal

de D.D.    |    05 Apr 2012   •   11:21
Procurori DNA au pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal 407 Foto: Agerpres
Procurori au pus sechestru pe sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce au discutat cu preşedintele LPF mai bine o oră. Doi procurori DNA au fost, joi dimineaţă, la sediul LPF, în legătură cu ancheta privind excluderea Universităţii Craiova.

DNA i-a audiat până în prezent pe toţi cei acuzaţi în acest dosar şi mai mulţi foşti componenţi ai echipei oltene, informează Mediafax.

La data de 20 iulie 2011, FRF anunţa că gruparea Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv până când măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF.

Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv a decis dezafilierea clubului.

Acţiunea procurorilor DNA în acest caz a fost pornită pe baza plângerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011. Clubul oltean a cerut începerea urmăririi penale faţă de cei zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universităţii Craiova din FRF. Aceştia sunt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.
 

 

 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati