Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Repetiţie pentru meciul cu PSV. Gloria Bistriţa - CFR Cluj 0-2, cu Gabi Mureşan înger şi demon

Repetiţie pentru meciul cu PSV. Gloria Bistriţa - CFR Cluj 0-2, cu Gabi Mureşan înger şi demon

Repetiţie pentru meciul cu PSV. Gloria Bistriţa - CFR Cluj 0-2, cu Gabi Mureşan înger şi demon
Sursa foto: lacina traore
27 Sep 2009   •   19:54

Rezultatele favorabile ale contracandidaţilor i-au făcut pe cei de la CFR Cluj să abordeze cu multă seriozitate partida de la Bistrişa, cu Gloria. Clujenii s-au impus în faţa echipei lui Sandu Tăbârcă fără să se întrebuinţeze serios, jocul feroviarilor fiind unul precis dar, totodată, economicos în vederea întâlnirii de joi cu PSV Eindoven din Europa League.
Gloria Bistriţa, cea mai slabă echipă a acestui sezon, cu două puncte strânse, nu a reuşit în nici un moment să îşi impună jocul în faţa CFR-ului, iar jucătorii clujeni au făcut legea pe teren. Ocaziile mari nu au apărut, însă, decât relativ târziu. Prima situaţie importantă de gol a Clujului a însemnat şi primul gol, marcat de Lacina Traore, care l-a driblat şi executat pe portarul Albuţ după o angajare foarte bună al ui Gabi Mureşan.
Repriza secundă a fost, de asemenea, slabă pentru echipa gazdelor, în care doar Lucian Sânmărtean a dat impresia că înţelege ce se întâmplă pe teren. Diferenţa de valoare între cele două echipe şi-a spus cuvântul, iar CFR a mai marcat o dată, prin fundaşul Alcantara, venit în careu la o lovitură liberă. Brazilianul a trimis mingea în poartă din vole, după o recentrare excelentă a lui Mureşan.
Acelaşi internaţional român s-a remarcat, însă, negativ două minute mai târziu, când a avut o intrare urâtă şi a primit cartonaşul roşu. Acest lucru nu a mai contat, însă, deloc, iar CFR Cluj a câştigat fără emoţii toate punctele puse în joc.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close