Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Săpunaru, exclus şi el de la naţională? Fundaşul a făcut scandal în avion

Săpunaru, exclus şi el de la naţională? Fundaşul a făcut scandal în avion

Săpunaru, exclus şi el de la naţională? Fundaşul a făcut scandal în avion
Sursa foto: cristi sapunaru
15 Noi 2009   •   19:33

Moda excluderilor pare să continue la echipa naţională, iar Cristi Săpunaru se poate alătura cât de curând lui Mutu şi Cristea. Săpunaru a făcut imprudenţa de a consuma băuturi alcoolice în avionul care aducea lotul României din Polonia. Căpătând curaj, i-a făcut cu ou şi cu oţet pe membrii staffului echipei naţionale. Lucescu vrea, acum, să îl excludă.
Cristi Săpunaru a fost în centrului unui episod şocant în avionul spre Bucureşti. Aflat pe locurile dinspre coada aeronavei, jucătorul lui FC Porto s-ar fi îmbătat şi ar fi proferat injurii şi ameninţări la adresa antrenorului cu portarii, Marian Ioniţă. Mai mult, la sosirea pe aeroport, i-ar fi îmbrâncit pe unii cameramani care filmau sosirea delegaţiei române, înjurându-i.
"Ce vrei, mă? Te bat şi pe tine...", i-a spus Săpunaru lui Ioniţă, potrivit prosport.
Impresarul jucătorului, Victor Becali, i-a luat apărarea fundaşului campioanei Portugaliei:
"Ăştia sunt fotbaliştii români, vin obosiţi de pe drumuri. Dacă Răzvan Lucescu vrea să îl excludă, o să rămană singur la naţionala, o să îi antreneze pe Stelea şi Iovan. Dacă un jucător se împiedică de un cameraman, ce face, nu îl mai ia la lot?", a sărit Victor Becali.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close