Antena 3 CNN Sport Mesajul lui Mbappe pentru Messi după ce căpitanul Argentinei a câștigat Balonul de Aur 2023

Mesajul lui Mbappe pentru Messi după ce căpitanul Argentinei a câștigat Balonul de Aur 2023

Lionel Messi a primit un mesaj elegant din partea fostului coechipier de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, după ce argentinianul a câștigat Balonul de Aur 2023.

Mesajul lui Mbappe pentru Messi după ce căpitanul Argentinei a câștigat Balonul de Aur 2023
Sursa foto: Hepta I Zuma Press / Matthieu Mirville/Dppi
de Ştefan Petrică    |    31 Oct 2023   •   14:35

Lionel Messi a primit un mesaj elegant din partea fostului coechipier de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, după ce argentinianul a câștigat luni seara Balonul de Aur 2023.

"Îl meriți”, a scris francezul după ceremonie, pe Instagram.

Internaționalul francez a trimis un mesaj de felicitare după ce argentinianul a cucerit luni seară, la Paris, al optulea trofeu Balonul de Aur, un record, ca recompensă pentru că și-a propulsat naționala spre titlul mondial în Qatar, în decembrie anul trecut.

S-a dezbătut mult dacă Messi ar fi trebuit să câștige premiul în fața lui Mbappe și a lui Erling Haaland, care a marcat 52 de goluri în sezonul trecut pentru a caștiga tripla cu Manchester City.

În ciuda concurenței, Mbappe l-a salutat pe Messi ca fiind câștigătorul meritat al celei mai prestigioase distincții individuale din fotbal.

El a scris într-o postare pe Instagram: "Felicitări Leo pentru premiul tău. Îl meriți".

Messi a avut un mesaj pentru Haaland și Mbappe în timpul discursului său de acceptare a premiului, indicându-i pe cei doi ca viitorii câștigători ai premiului.

Atacantul lui PSG a terminat pe locul trei în clasament după ce a câștigat Gheata de Aur a Cupei Mondiale cu Franța și trofeul de campion în Ligue 1 cu PSG.

El a marcat de 55 ori pentru club și pentru echipa națională în sezonul 2022-23, dar nu a reușit să conducă Franța la al doilea titlu mondial consecutiv, ceea ce l-a costat, potențial, primul său titlu Ballon d'Or. Mbappe va reveni în acțiune sâmbătă, împotriva lui Montpellier, într-o întâlnire din Ligue 1, pe Parc des Princes.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi mbappe Balonul de Aur
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close