Antena 3 CNN Sport Off Sport Şi americanii se pricep la fotbal: Portarul lui San Jose Earthqaukes a marcat un gol din propriul careu

Şi americanii se pricep la fotbal: Portarul lui San Jose Earthqaukes a marcat un gol din propriul careu

Şi americanii se pricep la fotbal: Portarul lui San Jose Earthqaukes a marcat un gol din propriul careu
13 Iul 2011   •   13:57

Deşi nu au lipsit de la ultimele ediţii ale Cupelor Mondiale, unde au bifat chiar şi un sfert de finală, şi mulţi jucători evoluează la cluburi importante din Europa, americanii continuă să fie priviţi cu neîncredere atunci când vine vorba despre fotbal. Sau soccer, pentru a face mai bine distincţia.

Este însă destul de evident că jucătorii de peste Ocean nu mai sunt atât de străini de sportul numărul 1 al lumii. Dovada vine din partea unei echipe normale din MLS, San Jose Earthqaukes, care a învins într-un meci amical una din surprizele plăcute ale trecutei ediţii de Premier League, West Bromwich Albion, scor 2-1.

Eroul meciului a fost portarul debutant de 21 de ani al celor din San Jose, David Bingham, care, în minutul 3 al partidei, a deschis scorul cu o reuşită din propriul careu. O execuţie care l-a luat prin surprindere chiar şi pe autorul ei.

Nici măcar nu am văzut mingea ducându-se în poartă. Am degajat şi m-am întors să mă duc în poartă. Apoi toată lumea a început să ţipe. Câteodată se mai întâmplă să ai şi noroc”, a declarat Bingham.

 

×
Subiecte în articol: SUA meci amical
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close