Antena 3 CNN Sport Tenis Darren Cahill, prima reacție după eșecul Simonei Halep la Roland Garros: „Vor urma zile grele!”

Darren Cahill, prima reacție după eșecul Simonei Halep la Roland Garros: „Vor urma zile grele!”

Darren Cahill, prima reacție după eșecul Simonei Halep la Roland Garros: „Vor urma zile grele!”
11 Iun 2017   •   09:32

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declarații după ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

"Din perspectiva noastră, Simona poate să plece de aici cu capul sus. A avut un sezon de zgură minunat. Va fi dificil de depășit momentul acesta, cu siguranță, dar cred că se va regrupa și va fi o jucătoare mai bună după această experiență. Am încredere că, într-un final, va trece peste ce s-a întâmplat aici. A fost a doua ei finală de Grand Slam, este cu siguranță un lucru minunat să te califici într-o finală și foarte dificil să o câștigi. Sunt mulți jucători care au pierdut mai multe finale înainte de a câștiga, într-un final, una. Simona va trebui să tragă din greu, să caute în interiorul ei răspunsurile, să muncească din greu, să se întoarcă mai puternică și să-și ofere încă o șansă la un titlu. (...) Vor urma zile grele, dar va trece peste. Cred că va veni și rândul ei", a declarat Cahill, conform site-ului treizecizero.ro.

Simona Halep, numărul patru mondial, a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului. Halep a condus cu 1-0 la seturi, a avut 3-0 în setul al doilea şi 3-1 în decisiv, dar nu a reuşit să îşi păstreze acest avantaj şi s-a înclinat după o oră şi 59 de minute. 
 

×
Subiecte în articol: Roland Garros Simona Halep Darren Cahill
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close