Antena 3 CNN Sport Tenis Imagini surprinzătoare cu Simona Halep. La ce i-a cerut Darren Cahill să renunțe - FOTO

Imagini surprinzătoare cu Simona Halep. La ce i-a cerut Darren Cahill să renunțe - FOTO

Imagini surprinzătoare cu Simona Halep. La ce i-a cerut Darren Cahill să renunțe - FOTO
14 Iun 2017   •   11:40

Simona Halep a apărut într-un pictorial inedit, realizat chiar înainte de Roland Garros. Pentru cei obișnuiți s-o vadă pe Simona doar concentrată pe terenul de tenis, imaginile cu finalista de anul acesta în rochii elegante și pe tocuri ar putea fi surprinzătoare, potrivit click.ro.

Simona a declarat pentru ediția în limba română a revistei Harper’s Bazaar că iubește rochiile și bijuteriile.

„Atunci când merg la party-uri sau la evenimente, mă îmbrac elegant. Îmi plac pantofii cu toc și-mi plac rochiile”, a spus Simona.

Adeptă a stilului sport, Simona recunoaște că ține la hainele pe catre le alege și nu le schimbă în funcție de capriciile modei.

E lucru știut că Darren Cahill i-a dat un avertisment Simonei renunțând s-o mai antreneze după turneul de la Miami, când jucătoarea noastră s-a lăsat dominată de emoțiile negative pe teren, cedând în fața adeversarei fără luptă. După Miami a început renașterea Simonei, din punctul de vedere al atitudinii pe teren, schimbare care l-a adus înapoi pe Cahill și i-a adus o evoluție excepțională în turneele pe zgură, cu un titlu la Madrid, finală la Roland Garros și Roma și semifinală la Stuttgart.

Urmăriți aici imaginile inedite cu Simona Halep.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close