Antena 3 CNN Timp liber Turism Top insule grecești de văzut în această vară

Top insule grecești de văzut în această vară

Top insule grecești de văzut în această vară
09 Feb 2016   •   16:47
Grecia este și în acest an favorita publicului. Plină de povești, locuri istorice, plaje fascinante și așezări cochete, frumosul ținut al zeilor te întâmpină cu peisaje rupte din rai. Dacă îți propui ca în această vară să-ți petreci vacanța în Grecia, noi am pregătit pentru tine o listă cu insule de top musai de văzut în acest an.

Creta, Tărâmul Minotaurului

Creta niciodată nu se ... demodează. Este cochetă, modernă dar în același timp antică, are plaje late și lungi scăldate de ape spumoase pline de viețuitoare marine, cu palate și fortărețe care sfidează timpul.

Bucătăria sa este recunoscută oriunde în Europa. Simplistă, savuroasă și extrem de gustoasă, dieta cretană are o istorie de mai bine de 5000 de ani, fapt dovedit de cercetătorii care au găsit în templele cretane desene care prezentau diverse produse naturiste, atestate ca fiind mai vechi de 4000 de ani. Uleiul de măsline, ierburile aromatice, mierea sau vinul sunt cele mai valoroase produse ecologice ale acestei insule.

Corfu, Insula De Smarald

Păstrând atât de bine vestigiile venețienilor și ale numeroaselor popoare care au trecut de-a lungul timpului pe aici, Corfu este considerată bijuteria din Marea Ionică, musai de văzut vara asta.

În ultimii ani, insula a devenit preferata tinerilor și a familiilor, reușind să-și păstreze autenticitatea în fața numărului mare de turiști pe care îi găzduiește an de an. Vei găsi aici fortărețe antice, castele și ruine cu vederi spectaculoase, golfuri cu ape de smarald, plaje intime sau peșteri ascunse.

Zakynthos, Floarea Levantului

Când vorbești despre insula peșterilor albastre, automat te gândești la Golful Contrabandiștilor și la plaja care poartă numele epavei eșuate aici, acum mult timp. Navagio este considerată una dintre cele mai frumoase plaje europene, iar dacă încă nu ai văzut-o niciodată, neapărat trebuie să vii aici în această vară. Din itinerariul tău nu rata și insulița Marathonissi, paradisul țestoaselor Caretta Caretta.

 

de Mădălina Isar

Oferte Turistice Grecia

Sejur Creta 

Hotel Golden Beach 4*– de la 488 euro/ persoana,  demipensiune.

Sejur Corfu 

Vila Dini 2*- de la 299 euro/persoana, fara masa.

Sejur Zakynthos 

Vila Margarita – de la 315 euro/ persoana, fara masa.

Servicii incluse: 7 nopti de cazare cu tipul de masa specificat, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close