Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cine este, de fapt, femeia care prezintă la televizor toate evenimentele majore care se petrec în Coreea de Nord. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre trecutul ei

Cine este, de fapt, femeia care prezintă la televizor toate evenimentele majore care se petrec în Coreea de Nord. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre trecutul ei

Cine este, de fapt, femeia care prezintă la televizor toate evenimentele majore care se petrec în Coreea de Nord. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre trecutul ei
Sursa foto: Foto captura KCTV
08 Sep 2017   •   19:31

Ori de câte ori Coreea de Nord are de făcut un anunț major, pe ecranele televizoarelor apare acceași persoană. Este vorba de prezentatoarea de știri, ieșită deja la pensie, Ri Chun-Hee, în vârstă de 74 de ani, scrie The Independent.

Cunoscută în lumea întreagă drept „doamna roz”, datorită rochiei sale roz, mereu aceeași, Ri se întoarce de fiecare dată în studioul de știri al postului de televiziune Central Korean Television (KCTV) pentru a da glas anunțurilor importante ale regimului de la Phenian.

În ultima ei apariție, Ri a anunțat că Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen.

Rolul ei este atât de important încât, atunci când apare la televizor, oamenii se opresc din ceea ce fac și aplaudă pe stradă. 

În tinerețe, Ri Chun-Hee a fost actriță, însă a făcut saltul la televiziune după ce a fost convinsă de fostul lider de la Phenian, Kim Il-Sung, să devină cititor de discursuri.

A  apărut pentru prima dată la televizor în 1971 și, așa cum se vede în ziua de azi, anii care au trecut nu și-au lăsat o amprentă atât de mare pe chipul ei.
 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close