Antena 3 CNN Actualitate Inedit Liniile inimii din palme ți se aliniază? Vezi ce înseamnă asta!

Liniile inimii din palme ți se aliniază? Vezi ce înseamnă asta!

Liniile inimii din palme ți se aliniază? Vezi ce înseamnă asta!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Aug 2017   •   22:58

Linile inimii sunt curbele aflate în partea superioară a fiecărei palme și cei care trăiesc din cititul în palmă sunt în stare să garanteze semnificația lor. Pentru a-ți face o idee mai bună despre cum te influențează în dragoste și în viață, în general, vezi mai jos cele mai comune trei interpretări ale poziționării acestor linii, potrivit feminis.ro.

Aliniere perfectă - Lipește-ți palmele astfel încât degetele mici să se atingă și dacă linile inimii se continuă perfect înseamnă că ești o persoană calmă. Mai înseamnă și faptul că ai grijă de cei din jur și că ești un părinte excelent.

Dreapta mai sus - Dacă linia palmei drepte este mai sus decât cea stângă asta înseamnă că ești o amantă bună și ești atrasă de acele suflete blânde, statornice și la locul lor. De asemenea, deții o înțelepciune ieșită din comun pentru vârsta pe care o ai.

Stânga mai sus - Dacă linia inimi din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreptă, atunci ești o fire independentă și aseritvă, căreia îi plac provocările și care are nevoie de un partener pentru a simți că viața este completă.

×
Subiecte în articol: curba
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close