Antena 3 CNN Actualitate Inedit A rămas fără cuvinte când a descoperit un bilet anonim pe parbrizul mașinii. Răspunsul femeii a devenit viral pe Internet

A rămas fără cuvinte când a descoperit un bilet anonim pe parbrizul mașinii. Răspunsul femeii a devenit viral pe Internet

A rămas fără cuvinte când a descoperit un bilet anonim pe parbrizul mașinii. Răspunsul femeii a devenit viral pe Internet
Sursa foto: Foto:Justine Van Den Borne/Facebook
24 Mai 2016   •   09:42

O femeie cu scleroză multiplă a arătat lumii întregi răutatea cu care se confruntă atunci când are o zi bună și poate să facă lucruri banale pentru cei fără boala ei, precum mersul la cumpărături, scrie The Independent.

Femeia a postat pe Facebook un mesaj care i-a fost lăsat pe un bilet la parbriz, după ce și-a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu handicap: "Ti-ai uitat scaunul cu rotile?".

Van Den Borne a fost diagnosticată la vârsta de 35 de ani cu scleroză multiplă, o boală care afectează creierul și coloana vertebrală, vederea, controul mușchilor și vorbirea.

Femeia a decis să posteze mesajul pe pagina de Facebook, explicând totodată că, deși are și zile în care se poate deplasa, ea este o persoană cu dizabilități.

Mesajul ei a primit sute de mii de aprecieri și a fost distribuit de zeci de mii de oameni. Cele mai multe comentarii lăsate la postarea femeii sunt încurajatoare.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close